DULWICH COLLEGE

Igår var jag på mitt första jobbuppdrag som studentambassadör för King’s. Det var en mässa på Dulwich College, som är en pojkskola i området där Buddha Mama bor.

Var där tillsammans med en annan ambassadör och efter passet kunde jag konstatera att studentambassadör för King’s är lika chill som det var att vara studentambassadör för Mikael Elias eller Göteborgs Universitet. Skillnaden nu är att jag får betalt för det. Det är dock lite utmanande att få frågan från en 15-åring som har tre år kvar till universitetet hur kursen Chemical Engineering är på King’s College och vilka A-levels han borde läsa för att ha störst chans att komma in. Hell do I know, vill jag ju svara, ser jag ut att kunna Chemical Engineering? Kan absolut ingenting om skolsystemet här och jag vet inte ens själv varför jag blev antagen till King’s eller vad det var i min ansökan som ledde mig dit jag är, men kan en få betalt för att improvisera fram ett svar och bläddra fram rätt sida i kurskatalogen så är jag nöjd. I ärlighetens namn tycker jag mässor är roliga också. Det är rätt skönt att stå på en mässa och representera en skola många redan vet mycket om och där en inte behöver vara speciellt säljande också, för jag tycker det är pinsamt att pracka på folk info de inte vill ha. Så har inte vart fallet med någon av skolorna jag representerat tack och lov. Har nämligen inte en droppe sälj-kapacitet i blodet. Det enda jag kan är att prata.

Någon jag också kan men inte gör i tillräcklig utsträckning är att läsa, vilket jag måste sätta igång med denna gråa söndag. Tjing!

En del av Dulwich College (behöver jag skriva privatskola?)

Lite street art nedanför West Dulwich Station. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *