DANSA BORT FRÅN BORDEN

Denna veckan har hittills bestått av pizza&wine night, Tinderåterfall och plugg i ett kyrkocafé. Det gäller att vara mångfasetterad.

Nu när andra terminen startat igång ordentligt här känns det skönt att saker och ting blivit lite mer avslappat. Det har inte direkt taggats ner på tempot i skolan i sig, men vi har väl på något vis lyckats få perspektiv på saker och ting och förstått att första året innefattar 10 % av slutbetyget – med andra ord: det är ingen större stress. Därför har vi börjat hänga lite mer tillsammans, vi utforskar nya ställen att plugga på och imorgon skall vi dansa rumporna av oss på en nattklubb som andas ’drick fan ordentligt innan för där inne är det för dyrt i baren’.

Haha LOL, det här med nattklubbar egentligen. Jag minns när jag var 18 år (mvh låter som jag är 80, SÅKLART minns jag när jag var 18 år) och vi gick ut både fredag och lördag i princip varje vecka. Jag hängde väldigt mycket med ett tjejgäng som jag tyvärr gled ifrån när jag började plugga, men  hängde jag hur som helst väldigt mycket med dem och hade svinkul. De var verkligen snygg-ligan deluxe. Kände mig som ett svart får i glittertopp bland dem alltså. Tror inte riktigt att jag kvalade in där egentligen och jag var lite för geeky (inte enligt dem alltså, utan mer enligt mig själv haha). Vi gick hur som helst hem bra hos killarna och det var alltid ett killgäng från typ Torslanda som tyckte att vårt tjejgäng var ytterst trevliga att ha vid sin sida. Därför förfestade vi ofta med dem och gick in på klubbarna med dem. En fick ju liksom alltid gå före i kön om en säger så. Jag tänker ofta på vilket sjukt nedköp de där killarna gjorde och hur dumma de var som aldrig lärde sig, för vi satt minsann aldrig kvar vid deras över-pompösa drinkbord och smuttade skumpa eller låtsas-skrattade åt deras skämt. Vi var jämt nere på dansgolvet, ful-dansande och gick alltid hem ihop (bortsett från någon då och då som ytterst frivilligt ’fastnade på vägen’).

I samband med att jag fyllde 18 år hade jag alltså nyss blivit singel, trillat in på ett bananskal i snygg-ligan och visste inte vad köa till en nattklubb var. Helskotta vad kul vi hade. Och herregud vilken tur det är att en förändras. Jag levde verkligen ett lush life på ett helt annat sätt då, men hade jag gjort om och gjort rätt idag hade jag inte gått med på att ta med en Torslandasnubbe som min baldejt för att han var söt och ville festa och jag hade inte velat hångla med typ allt som rörde sig. Eller ah, never mind förresten. Allt är ändå relativt.

Jag vet inte om det är för att jag tittat på fyra avsnitt av Paradise Hotel som jag kände att det fanns en anledning att skriva detta inlägget, men jag inser att det är lika innehållslöst som 30 minuter av den såpan. Jag ber om ursäkt för om någon tog sig tid att läsa igenom det här. Summa summarum hade jag iallafall sjukt kul som 18-åring, jag hade sjukt kul dessförinnan och jag har sjukt kul nu. Så imorgon skall vi återigen fuldansa, dock säkerligen stå en bra stund i kö först men jag är övertygad om att någon smyger ner en likadan PET-flaska med 30-procentig ’kö-proviant’ i innefickan precis som om det vore 2011.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *