FROM BARCELONA WITH LOVE

Sorry, this content is not available in English. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Jag är så himla dålig på att ringa folk. Vilket är så skevt, för jag tänker väldigt mycket på människor jag bryr mig om. Dagligen så tänker jag på mina vänner och min familj och undrar vad de gör. Men det här med att ringa. När jag var yngre och skulle iväg brukade mamma alltid vilja att jag ringde när jag kom fram. Jag glömde ALLTID av det och några timmar senare, när jag varit framme hos kompisen eller festen hållit på i sisådär 3-4 timmar så brukade hon ringa och fråga “Är du framme i Barcelona än eller?”. Jag är nog ökänd bland mina nära för att vara dålig på det där.

Men ibland så slår det till. Häromdagen pratade jag och Linnea en lång stund om allt mellan himmel och jord. Hon är liksom min BÄSTA vän och vi har inte pratat i telefon eller face to face sedan i början på januari. Ni förstår ju. Tur att de flesta av mina vänner är likadana annars hade jag inte haft några kvar. Tror det äntligen blev av nu dels för att vi för en gångs skull båda hade tid, och dels för att jag har börjat längta hem så himla mycket det senaste. Det späddes på ganska mycket av att familjen var här härom veckan, men jag kände så innan också. Det är inte så att jag inte trivs här, tvärt om. Det är bara att jag saknar så många där hemma. Jag vill ha sommar så vi kan umgås massor. Och ja, jag inser att det inte ens är mars. Och ja, jag inser att det är minusgrader eller pissregn precis hela tiden, så tro mig när jag säger att jag SÖRJER att mina sommarcravings kom så tidigt iår.

Men för att påminna mig om att de inte är så långt borta tänkte jag att jag laddar upp lite bilder från när världens bästa vänner var här i London. Det var en sådan blixtvisit att jag knappt hann blinka, men så himla guld att de alla lyckades komma hit samtidigt. Så TACKSAM att jag har er.

Här blir jag attackerad av vad jag då misstänkte var en en rabies-ekorre


… vilket fick Emma att balla ur av skratt. Supporten(!!!)
Här åt vi frukost på en av restaurangerna hos Sketch – ett superinneställe i centrala London. Detta heter The Glade. Måste bokas i förväg, om det är någonting som lockar någon – men en Alice i Underlandet-frukost ju borde ju locka alla!


… Vi hann även med en Afternoon Tea i The Orangery i Kensington Gardens! Det var Linnea som hittade detta stället. SUPERMYSIGT och inte jättedyrt för att vara Afternoon Tea faktiskt.

Helt sjukt vad jag har goa kompisar va. Vi ses snart! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *