HEMMA HOS MIG

För en gångs skull tänkte jag inte skriva så himlans mycket utan visa lite bilder på hur jag bor istället. I denna lilla pärla bor jag tillsammans med Rebecca, som jag känner sedan vi gick i musikklass tillsammans på högstadiet. Våra vägar korsades igen när jag flyttade till London där hon bott sedan 2,5 år tillbaka och vi båda behövde hitta ett place i London att slå oss ner på. Jag fotade lite för en tjej som skall hyra mitt rum i sommar idag så tänkte att jag kunde dela med mig av bilderna (tog ju bara cirka ett halvår innan jag faktiskt tog mig tid att fota mitt hem här). Såhär har vi det:Husets entré.

En liten bit av badrummet. Inte lätt att inte synas i alla speglar här när en ska fota… Gömmer mig bakom vår lilla djungel här. :):):)

Från köket och in till Rebeccas rum.


Observera vin-förrådet(!!!). Viktigaste i hela läggan ungefär.

Stoltheten jag känner över denna fotovägg(!). Den är fan bra.

Nu äntrar vi mitt rum här…!

 

Kort och gott; så här har vi det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *