KÄRA NÅN

Det var över ett halvår sedan som jag kände att jag behövde sätta ord på mina känslor och tankar i text här. Det säger sig självt att det hänt ett och annat sedan dess. En fjärde termin på King’s är över och en femte har börjat, en ytterligare sommarsäsong på Marstrand är förbi och jag bor numera i Hammersmith fram till slutet på mars nästa år.

… För sen ska jag hem. Jag vet att jag skrivit ner här flera gånger att vad ’hem’ är har varit så oklart och odefinierat för mig så länge, men fan, jag har hittat hem nu. Till en person. Sommaren 2018 alltså, vilket guldkorn. Idyll. Det var nattbad, fuldans och högsång på dansgolv, AW:s, båtturer, middagar, frukostar, turer i kärror ner för backar, lekplatshäng klockan 03, vandringar i berg, blommor bakom öronen, cykelturer med lite för mycket alkohol i blodet, handhållningar, kyssar, fina ord, höga skratt. Allt med den bästa människan jag träffat. Jag vill bara ha honom i min närhet hela tiden. Han är smart, snäll, rolig, fin, gullig, han debatterar emot mig, motbevisar mig, berömmer mig och kramar mig. Jag har inte känt mig älskad på det här sättet förut, eller känt mig så trygg i någons armar som i hans. Ingen har tittat på mig så som han gör, eller sagt sådant till mig som han gör. Och även om jag är här i London nu och han är i Sverige och vi kommer leva på olika orter för en stund så är det så himla, himla värt det. Jag vill verkligen bara vara med honom.

Det var knappt ett år sedan som jag sa ’hemma’ till 3 ställen, jämförde mig med mina vänner som alla ’hittat någon’ och tyckte alla killar jag träffat på var rätt så skräpiga. Nu har jag träffat någon som jag vill spendera varje vaken och sovandes sekund med. Skit i resten av världen, jag vill vara där han är. Lite så känner jag. Och om tre dagar skall jag hem till Edvin. Har aldrig ens längtat till julafton så mycket som jag längtar tills dess, och då var han ändå här i förrgår. Haha, vem kunde trott detta. 20 minuter från där jag växt upp, där var han, hela tiden. Livet är bra lustigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *